Algemene voorwaarden

1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

1.1. Door te bestellen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
1.2. Het plaatsen van een bestelling houdt in dat u de algemene voorwaarden accepteert.

2. Aanbiedingen en overeenkomsten

2.1. Alle aanbiedingen van Oh So Pretty Party zijn vrijblijvend.
2.2. Een overeenkomst komt tot stand wanneer de klant een bestelling plaatst en deze is geaccepteerd door Oh So Pretty Party. Of na het overeenkomen van op maat gemaakte offerte. Na de offerte volgt een aanbetaling.
2.3. Oh So Pretty Party mag bestellingen weigeren. In dit geval moet Oh So Pretty Party dit binnen 2 werkdagen melden.
2.4. Indien de gegevens op de orderbevestiging niet juist zijn of de klant wenst de bestelling te annuleren dan dient deze binnen 24 uur hierover een email te sturen naar hello@ohsoprettyparty.com. Na het verstrijken van deze termijn wordt aangenomen dat de klant de orderbevestiging als juist erkent.
2.5. Oh So Pretty Party zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten.

3. Prijzen en betalingen

3.1. Alle productprijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. Prijzen worden vermeld in EUR
3.2. Prijzen kunnen ten allen tijde worden aangepast.
3.3. Eventuele typefouten of berekeningen in de site kunnen worden aangepast.
3.4. Een bestelling wordt in behandeling genomen na directe betaling in de webshop. In het geval van een overeengekomen offerte, stuurt Oh So Pretty Party een factuur met de betaalgegevens die vooraf dient te worden voldaan.
3.5. Indien de betaling in gebreke blijft, is Oh So Pretty Party gerechtigd de bestelling uit te stellen of te annuleren.
3.6. Alle betalingen geschieden via de online betaaldienst Mollie, welke garant staat voor een snelle en veilig online betaling. Op uw rekeningafschrift wordt niet Oh So Pretty Party maar Mollie vermeldt.
3.7. Na betaling wordt de bestelling in behandeling genomen en start het ontwerp proces.

4. Levering

4.1. Verzending van de pakketten verloopt via PostNL.
4.2. Wanneer het pakket is verzonden, zijn de leveringsvoorwaarden van PostNL van toepassing.
4.3. Verzendkosten worden in het winkelmandje berekent aan de hand van de bestemming van het afleveradres.
4.4. Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan Oh So Pretty Party kenbaar heeft gemaakt als afleveradres.
4.5. Oh So Pretty Party mag de bestelling in gedeelten leveren. Hier wordt de klant altijd van op de hoogte gebracht.
4.6. De levertijd binnen NL bedraagt 1-2 werkdagen. Deze levertijd is slechts indicatief. Overschrijding van deze termijn geeft geen recht op schadevergoeding of het annuleren van de bestelling. Tenzij deze zodanig wordt overschreden dat er redelijkerwijs niet kan worden verwacht de overeenkomst in stand te houden.
4.7. Na akkoord op het definitieve ontwerp worden de kaarten in productie genomen. Oh So Pretty Party informeert de klant over de verwachtte levertijd.
4.8. Levertijden van de geboortekaartjes en trouwkaarten worden indicatief weergegeven bij het te bestellen kaartje. Levertijd kan verschillen per kaartje in verband met druktechniek.

5. Garanties en klachten

5.1. De klant is verplicht de bij hem geleverde producten te controleren alvorens ze in gebruik te nemen of te versturen.
5.2. Bij levering dient de klant eventuele beschadigingen direct te melden, uiterlijk binnen 24 uur.
5.3. Indien de geleverde producten niet an de vooraf gestelde verwachtingen voldoen, dient u dit binnen 2 dagen aan te geven.
5.4. Bij drukwerk en producten die op verschillende momenten worden besteld kan er minimaal verschil optreden in formaat, kleur en uitwerking, de klant accepteert deze eigenschappen.
5.5. Oh So Pretty Party is niet aansprakelijk voor taalfouten of typefouten. De laatste versie dient altijd gecontroleerd en geaccepteerd te worden door de klant voordat de kaarten worden afgedrukt.
5.6. Oh So Pretty Party heeft het recht de geleverde producten te vervangen.
5.7. Beschadigde pakketten adviseren wij niet aan te nemen.

6. Retourneren

6.1. Niet gepersonaliseerde artikelen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen. Het terugsturen van de artikelen dient vooraf te worden gemeld bij Oh So Pretty Party.
6.2. De kosten en het risico van retourzending zijn voor de klant. Oh So Pretty Party zal de retour order binnen 3 werkdagen verwerken.
6.3. Het artikel mag alleen worden geretourneerd in originele staat en verpakking.
6.4. Artikelen zoals de geboortekaarten, trouwkaarten, gepersonaliseerde stickers & labels en geadresseerde enveloppen kunnen niet worden geretourneerd omdat deze op maat worden gemaakt en na akkoord worden geproduceerd.

7. Auteursrecht en rechten van intellectuele eigendommen

7.1. Op alle on- en offline producten, ontwerpen, foto’s en teksten van Oh So Pretty Party rust auteursrecht. Deze ontwerpen mogen op geen enkele wijze worden nagemaakt, vermenigvuldigd en/of verspreid zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf.
7.2. Niets van deze website van de producten van Oh So Pretty Party mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, zonder schriftelijke toestemming van Oh So Pretty Party.
7.3. Worden de ontwerpen van Oh So Pretty Party (of delen daarvan) overgenomen, volstaan wij het recht een boete te sturen met een minimum tarief van € 150,00 per gekopieerde uitwerking.
7.4. Maatwerk dat in opdracht van de klant wordt gemaakt, blijft auteursrechtelijk eigendom van Oh So Pretty Party en mag niet door de klant worden gebruikt voor andere doeleinden.
7.5. Oh So Pretty Party behoudt het recht om de gemaakte ontwerpen of delen daarvan op te nemen in de collectie.
7.6. De klant heeft geen recht op het originele digitale werkbestand of de gebruikte elementen en lettertypes. Deze blijft ten alle tijden eigendom van Oh So Pretty Party.

8. Gebruiken van gemaakte producten voor communicatie

8.1. Alle auteursrechten van de gemaakte kaarten behoren tot Oh So Pretty Party. De ontwerpen kunnen gepubliceerd worden op de social media kanalen, zoals Instagram, Pinterest en Facebook. Hierbij zullen persoonlijke- en naw gegevens onleesbaar worden gemaakt.
8.2. Wanneer de klant liever niet heeft dat het voor hen gemaakte ontwerp wordt gedeeld, kan dit altijd bij ons worden aangegeven via hello@ohsoprettyparty.com
8.3. Toegestuurd beeldmateriaal door de klant – zoals foto’s van de kaarten in huis, met de baby en unboxing – geeft Oh So Pretty Party hiermee toestemming om dit beeld  te delen op haar social media kanalen, nieuwsbrieven ea communicatie.

Gegevens Oh So Pretty Party

Oh So Pretty Party
Citroengaard 27
3206 AJ Spijkenisse
 (geen bezoekadres)

Altijd bereikbaar via email: hello@ohsoprettyparty.com
Telefonisch bereikbaar
 van 9.00-15.00 uur
Heleen 06 222 33 452 (ma-vr)
Judith 06 52 60 28 26 (ma, di en vr)

BTW nummer: NL 852382583B01
KVK nummer: 56967527