Moderne bruidsparen die de liefde op een stijlvolle wijze willen aankondigen en vieren.

Gewaagd, gedurfd en net even anders. Daarbij Helpen wij graag en ontwerpen wij trouwkaarten en bijkomende papierwaren op maat tot een complete wedding stationery.


 

plus-two-wedding-stationery-trouwhuisstijl-trouwkaart-set.jpg
 

op maat gemaakt ontwerp

Hierbij starten we vanuit jullie idee. Wij maken een design wat jullie verhaal vertelt en jullie persoonlijke stijl uitademt. Daarna laten we de kaarten produceren door drukkers die de standaard van kwaliteit hoog hebben. Waarna wij jullie wedding stationery met zorg, liefde en aandacht verwerken tot verzendklare brievenbus cadeautjes.

 

trouwkaarten uit de collectie

Verfijnde ontwerpen voor unieke bruidsparen. Ook al is het een bestaand ontwerp, wij zullen deze aanpassen zodat de trouwkaarten feilloos aansluiten bij jullie grote dag.

Termen die onze stijl en trouwkaarten omschrijven:
modern - minimalistisch - verfijnd - puur - subtiel - tijdloos
in combinatie met luxe materialen en unieke details

plus-two-wedding-stationery-trouwhuisstijl-trouwkaart-lint.jpg

 
 

trouwkaarten planning

week 1 / 2 : Kennismaking en offerte
- vul het offerte formulier in of mail ons met jullie wensen
- we bespreken de wensen en naar aanleiding daarvan maken we een vrijblijvende offerte op
- na akkoord op de offerte maken wij een planning voor het ontwerp proces

week 2 / 4 : ontwerpfase
- met jullie wensen en ideeën maken we de eerste schetsen en sturen deze per mail door
- we ontvangen de feedback en aanpassingen van jullie per mail
- controleer de digitale schetsen (alle versies) goed op juistheid van de gegevens en spelling
- we perfectioneren het ontwerp tot deze helemaal naar wens is

week 5 / 6 : proefdruk
- wanneer het ontwerp is goed gekeurd, vragen wij een proefdruk aan
- jullie ontvangen na ongeveer 5 werkdagen het persoonlijke proefpakketje thuis om deze te bekijken, het papier te voelen, kleuren bekijken en de laatste check van spelling en gegevens.
- wij ontvangen eventuele laatste kleine aanpassingen van jullie, waarna jullie deze alleen nog digitaal ontvangen
- jullie leveren eventueel het adressenbestand aan

week 7 / 8 : special delivery
- wij ontvangen het pakket van de drukker
- wij controleren het drukwerk en maken de pakketjes verzendklaar
- binnen 5 werkdagen (tenzij anders vermeld) ontvangen jullie de track & trace code van het pakket per mail zodra het pakket gepost is
- factuur wordt per mail verstuurd en het resterende bedrag wordt door jullie betaald

 

 

trouwkaarten faq

+ Wat kost het om een trouwkaart op maat te laten ontwerpen?

We werken met een start tarief van 375,00 inclusief btw. Hierbij komen de drukwerk kosten en overige materialen. Deze berekenen wij aan de hand van jullie wensen.

Drukwerk verschilt in techniek (digitaal / offset / letterpers / goudfolie) en natuurlijk het formaat en het soort papier. Daarom kunnen wij deze kosten niet op voorhand bepalen.

+ We hebben een budget voor de trouwkaarten. Kunnen jullie daar binnen werken?

Wanneer jullie een budget in gedachten hebben, deel deze dan zeker met ons. Met dit budget kunnen wij al een inschatting maken wat mogelijk is en sneller tot een realistische offerte komen die bij jullie wensen en budget past.

+ Hoe ver van te voren moet ik contact op nemen voor een op maat gemaakt trouwkaart of complete wedding stationery?

Voor een op maat gemaakt ontwerp rekenen wij minimaal 2 maanden. Houdt er rekening mee dat de uitnodigingen eerder verstuurd worden. Meestal 8 weken voor de bruiloft. Wij rekenen altijd terug vanaf deze datum om zo te bepalen wanneer we moeten starten om alle uitnodigingen tijdig te kunnen versturen.

+ Kan ik trouwkaarten met spoed aanvragen?

Neem voor een spoedaanvraag altijd contact met ons op. Wij zullen bekijken wat er mogelijk is in de agenda en wat de uitwerkingsmogelijkheden zijn binnen de tijd die er nog is. Houdt wel rekening met eventuele spoedkosten die in rekening kunnen worden gebracht.

+ Wat is de levertijd?

Wij streven voor een levertijd binnen 5 werkdagen. Bij ons duurt dit langer omdat we de pakketjes altijd verzendklaar afleveren en dit geen DIY pakket is.

Hebben jullie gekozen voor letterpers of goudfolie in het ontwerp? Houdt dan rekening met een dubbele levertijd, vanwege het bewerkelijke ambachtsproces bij deze druktechnieken.

+ Is het mogelijk een bestaand ontwerp die we op jullie site hebben gezien aan te passen?

Ja zeker! De ontwerpen die op onze site staan kunnen we aanpassen naar jullie gegevens. De kleuren kunnen we aanpassen. Geef andere ideeën aan op het aanvraag formulier en wij kunnen bekijken wat er mogelijk is binnen het ontwerp.

+ Waarom betaal ik ook een start tarief wanneer ik kies voor een bestaand ontwerp?

Het start tarief rekenen wij voor de aanpassingen aan het ontwerp. Wij gaan zorgvuldig te werk om de trouwkaarten te personaliseren zodat deze aansluit bij jullie wensen en voorkeuren.

Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat de pakketjes verzendklaar worden aangeleverd. En er in deze drukke periode tijd is voor alle andere voorbereidingen.

+ Ik heb een leuk voorbeeld gezien op internet, kunnen jullie dit maken?

Wij maken geen ontwerpen na van andere ontwerpers. Heb je leuke voorbeelden gezien of een heel Pinterest bord gevuld met allerlei ideeën? Deel deze dan vooral met ons en benoem wat je zo leuk vindt aan de voorbeelden. Dit geeft ons wel heel veel inspiratie voor een uniek ontwerp.

+ Kan ik een papieren proef ontvangen?

Een persoonlijke proefdruk ontvang je na akkoord op de offerte en wanneer we de schetsen (deze ontvangen jullie telkens digitaal) al grotendeels hebben uitgewerkt. Wil je op voorhand een sample ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we welke kaartjes uit ons archief aansluiten bij jullie wensen.

+ Kan ik de open bestanden ontvangen? En de lettertypes?

Om onze ontwerpen zo goed mogelijk te beschermen geven wij niet de open werk bestanden. En ook geen lettertypes. Wanneer je elementen terug wilt laten komen op producten van een andere leverancier, kunnen we wel elementen aanleveren in de juiste bestandsformaten zodat ook de decoratie die niet van papier is, in stijl is van jullie stationery.