Oh! Hello

Oh! So Pretty Party

Oh! So Pretty Party is een ontwerpstudio voor al je papierwaren voor ieder feestje. Zo kun je trouwkaarten en geboortekaartjes op maat laten maken of laten ontwerpen en wordt er voor andere momenten die gevierd mogen worden meegedacht aan de juiste papergoods.

Judith & Heleen hebben een passie voor papier, letters en mooi drukwerk. Zij ontwerpen graag op elkaar afgestemde pakketjes die de speciale momenten in het leven net dat beetje extra geven.

Picture by Lotte Bosschieter

Picture by Lotte Bosschieter

"Ons creatieve brein matcht"

Na de ontmoeting op de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en een stage bij hetzelfde creatieve bedrijf hebben zij altijd contact gehouden. En in 2012 besloten zij hun creativiteit te bundelen voor een groter “spread the love” effect. Het creatieve brein matcht en zo ontstond het idee om samen een ontwerp bureau te beginnen.

 

Judith
Waar eerst alles aan een tafel werd ontwikkeld, ontworpen en uitgewerkt is er nu een pretty studio aan huis in Spijkenisse. Dit is de thuisbasis van Judith, ze woont er met Mister de Bruin, Evi en de siamees Happy.

Je kunt haar ook wel kennen van illustraties uit Flow Magazine, Margriet en Flair. Judith gaat recht op haar doel af, is perfectionistisch en soms 'a little nutty'.

Wat maakt werken voor Oh! So Pretty Party zo leuk?
Het is heel bijzonder om samen te werken met iemand die je zo goed aanvoelt, dat is al een feestje. Maar ook om even onderdeel te worden in het leven van mensen die gaan trouwen of in verwachting zijn is heel speciaal.

Een favoriet moment is het als er een enthousiast mailtje de inbox in 'rolt', met lieve & mooie woorden. Dat je met jouw passie anderen blij kunt maken is een Oh So Pretty beroep.

Andere favorietjes:
De schaterlach van Evi - op date met Mister de Bruin - festival (en dan vooral al het lekkere eten) - gezelligheid van vrienden en familie - de grapjes van Heleen - pretty pakketjes

Papier tik: Al het papier van een stationery set zo componeren - schuiven, passen, meten, knippen, bijsnijden, priegelen, af stylen - tot het perfecte gestylde papieren pakketje ontstaat. 

 

 

Heleen
Werkt naast Oh! So Pretty Party nog voor een baas. Hierdoor jeuken haar handen nog al eens wanneer het te lang duurt om alle ideeën uit te mogen werken. Dan is het feestje wanneer er weer een studio-dag is aangebroken en weer samen met Judith aan de slag kan.

Heleen is een tikje chaotisch, maar perfectionistisch tegelijkertijd. Wellicht is dit waarom zij van clean & simplistisch opgemaakte kaarten houdt. Duidelijk en overzichtelijk en in de juiste samenstelling toch ook net zo sfeervol.

Wat is je favoriete onderdeel van je werk?
Ons werk is al heel mooi. Omdat je bij zulke bijzondere gebeurtenissen betrokken raakt in het leven van mensen. Een trouwdag of een geboorte van je kindje, is geen dagelijkse kost. En verdient dus ook wel een aankondiging in stijl.

Een favoriet moment is dan ook wanneer een bruidspaar of ouders bij je komen met ideeën - beelden - verhalen waar je zo enthousiast van wordt dat je niet weet waar je moet beginnen om al dat moois om te mogen zetten in de juiste wedding stationery of het geboortekaartje wat hun verhaal verteld.

Andere favorietjes:
Lange lunch pauzes waarbij je kleine proeverijtjes kunt houden van al het eten wat op tafel staat - vieren met lieve vrienden en familie - fietsen met de wind door je haren - taart én ijs én chocolade - confetti in alle kleuren en glitters en shiny shimmers

Papier tik: ruiken aan alle soorten papier

 

Welke plannen hebben jullie voor Oh So Pretty Party?
De naam is ontstaan om van iedere dag een klein feestje te maken. En dat is wat we willen. Door feesten, mooie dingen maken en het leven vieren. Met kleine dingen - zoals gewoon een kaartje sturen - of een groots feest om de liefde te vieren tussen 2 mensen.

  “The party starts with your invite”

Een droom is een studio-winkel-showroom waar het een feestje is wanneer je binnen komt. Waar we bruidsparen en aanstaande ouders kunnen helpen en adviseren in het "papierwerk" en er samen voor kunnen zorgen dat de papieren styling de kers op de taart is van een Oh! So Pretty Party.

Maar voor nu willen we jullie met deze blog meenemen op ons papier-avontuur. Wat is er allemaal mogelijk met papier, hoe werkt het om een trouwkaart of geboortekaartje op maat te laten maken? En waarom kost drukwerk soms zoveel tijd? De antwoorden delen we graag met jullie. En natuurlijk wanneer er een andere Oh! So Pretty vraag op komt, horen we dat graag en kunnen we wellicht jouw vraagteken ook beantwoorden.

So let's get that Oh! So Pretty Party started!