To all the moms - YOU ROCK!

Moederdag, het is bijna zover.

Nog twee weken en dan is het tijd om alle super mama’s in het zonnetje te zetten of, in ieder geval, even te laten weten dat je al dat moederen van de afgelopen tijd waardeert.

Doe je dat met een groot cadeau of krijgen moeders toch liever een knutselwerk vol trots aangeboden van hun kind. Een tekening of kleiwerk waar moeite voor is gedaan en waarbij het gaat om de liefde dat in zo’n project wordt gelegd. Al dat kleien was natuurlijk een mooie bezigheid op de basisschool, maar wat doe je nu, nu je zelf ouder bent - en misschien al wel moeder?

Een lief gebaar, is misschien al genoeg.

Een Oh So Pretty kaartje is een klein gebaar van weinig woorden, maar zegt zoveel wanneer je net even een extraatje toevoegt. Verrassingen hoeven niet altijd groot te zijn, soms is een kleine attentie al genoeg om te weten dat wat je doet, wordt gewaardeerd.

Verras je moeder, verwen haar met een zelfgemaakt ontbijt of een zoete traktatie op die luie zondag. Langzaam de dag beginnen, koffie drinken, samen lekker eten en een geniet momentje creëren.

Wij maakten heel eenvoudig een wafel met vers fruit - (banana) pancakes met maple syrup en bosbessen en buisjes met verse thee in jouw favoriete smaak en op het kaartje is natuurlijk plek voor een lieve boodschap.

De nieuwe kaarten uit de Oh! So Pretty Party collectie zijn ook heel goed te gebruiken om te laten weten wat jouw moeder voor je betekent.

De kaarten zijn er in verschillende versies, voor de verschillende mama’s. Want, is het ook niet leuk om een kaartje te sturen naar de moeders (een vriendin, een zus of de buurvrouw) waarvan je vindt dat ze toch aardig rockt, zo als moeder.

Er zijn verschillende formaten. Een postcard A6 of een miniposter A5 die je op kunt hangen of kunt inlijsten om er een echt cadeautje van te maken.

De Moederdag kaarten zijn te verkrijgen in de Oh! So Pretty Party Shop.
De postcards kosten € 1,75 per stuk en de miniposters € 3,95. Tot 14 mei '17 betaal je geen verzendkosten op de bestelling van deze (en nog vele andere) kaarten.

We wensen iedereen alvast een Oh! So Pretty Moederdag!