Custom made geboortekaartjes

jouw unieke kaart, speciaal voor jou gemaakt

Aanvraag voor een custom made geboortekaartje

Door het formulier in te vullen hebben wij een eerste indruk van jouw wensen. Wij bekijken aan de hand hiervan of er nog plek is in de agenda.

Custom-made kaart
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy) Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze aanvraag.

Vind je tussen onze collectie niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel fan van de stijlvolle minimalistische ontwerpen? Dan maken wij graag een custom made ontwerp voor jouw kaart.

Wat is het verschil?

De collectie kaarten die je onze shop vindt zijn bestaande ontwerpen. Deze ontwerpen zijn de basis, maar bieden veel mogelijkheden om te personaliseren. Wil je bijvoorbeeld een andere kleur, de indeling aangepast of tekst toevoegen? Wij maken een uniek ontwerp voor jouw persoonlijke kaart.

Bij een custom made opdracht beginnen we vanaf een blanco vel. Alles kan nog ingevuld worden. Hier zijn jouw wensen en ideeën de basis voor een op maat gemaakt ontwerp.

Hoe werkt het?

Voor een custom made opdracht hebben we input nodig van jou. Dit kan een omschrijving zijn van jouw wensen, een kleuren palet of een Pinterest bord wat je met ons deelt. We werken nauw samen om tot het gewenste resultaat te komen.

  • Vul het formulier in en wij nemen contact met je op
  • Je ontvangt een offerte en eerste preview of moodboard
  • Na het overeenkomen van de offerte start de ontwerpfase
  • Ontwerp wordt in samenwerking met jou uitgewerkt tot de kaart van jouw dromen

Kosten

De ontwerpkosten voor een custom made geboortekaartje starten vanaf € 250,00.
Voor een custom made trouwkaart starten de kosten vanaf € 325,00

Hierbij komen nog de kosten voor het drukwerk en andere accessoires zoals enveloppen, sluitzegels. Aan de hand van jouw wensen maken we een vrijblijvende offerte op, zodat alle kosten overzichtelijk onder elkaar staan.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op door een mailtje te sturen of te bellen. Of misschien vind je het antwoord tussen de veel gestelde vragen.

hello@ohsoprettyparty.com
Heleen: +31(0)6 222 33 452
Judith: +31(0)6 52 60 28 26

Oh So Pretty Party
Oh So Pretty Party
Oh So Pretty Party