Geboortekaartje op maat gemaakt

Geboortekaartje op maat gemaakt - OSPP Oh So Pretty Party

Misschien herken je het wel. De eindeloze zoektocht naar een stijlvol geboortekaartje dat bij jullie past, zonder al te veel toeters en bellen. Er zijn veel websites en nog zo veel meer kaartjes, waardoor je al snel niet meer kunt kiezen. Wanneer je hebt gekozen, ga je aan de slag met de ontwerptool en blijkt het niet altijd zo eenvoudig of zijn de mogelijkheden beperkt.

Wij vinden dat er al genoeg is wat er op je af komt tijdens de zwangerschap en nemen deze taak graag uit handen. Wij ontwerpen graag jouw wensen tot een uniek en stijlvol geboortekaartje.

Oh So Pretty Party is de kleine design studio die jouw ideeën waar kan maken. Samen met jullie ontwerpen we het geboortekaartje van jullie dromen. De stijlvolle aankondiging die je vol trots kunt versturen naar familie en vrienden.

 • Altijd op maat gemaakt
  Of het nu gaat op het personaliseren van de tekst, het aanpassen van de kleuren, het plaatsen van een gedichtje of een persoonlijke illustratie. Vertel ons je ideeën om het kaartje nog mooier te maken.
 • Persoonlijk contact met de ontwerpers
  Door een nauwe samenwerking en onbeperkte feedback rondes komen we tot het gewenste resultaat. Een kaartje zo mooi, die wil je bewaren.
 • Bijzondere papiersoorten
  Die we selecteerden zodat we een mooie uiteenlopende basis hebben. Altijd verantwoord, altijd stijlvol.
 • Ambachtelijk drukwerk
  Om je kaartje nog meer te laten stralen, kan onze drukkerij het mooiste drukwerk verzorgen. Met ambachtelijke, luxe drukwerk afwerkingen, zoals goudfolie, letterpers of een stijlvolle preeg.
 • Unieke vormen
  Een minimalistisch ontwerp wordt bijzonder op een originele vorm.

Een uniek geboortekaartje laten ontwerpen

Na de zoektocht heb je waarschijnlijk al een idee (of meerdere) hoe het geboortekaartje er uit moet komen te zien. Welke kleur je terug wilt laten komen en wat er écht op moet staan voor een persoonlijke touch. De ideeën zijn er, maar je ziet het complete plaatje nog niet helemaal voor je.

Daar helpen wij!

Wij maken graag al deze ideeën visueel, laten verschillende opties zien waar je zelf misschien niet eens aan had gedacht. En daarnaast kijken wij met een oog voor detail naar het ontwerp. Zijn we consequent in de tekst opbouw, is een punt of een komma mooier? Moet hier nog een element worden toegevoegd, of is de kaart juist meer in balans zonder poespas? Ga zo maar door.

Juist in onze minimalistische stijl zijn deze kleine details van groot belang!

 

Je maakt gebruik van ons designer oog, die rekening houdt met de kleinste details. Met onze ervaring en technische kennis van drukwerk, houden wij in de gaten of het ontwerp net zo mooi wordt op papier als op het scherm.

Anders dan een online ontwerptool wordt jullie kaart ontworpen door ons. Dit doen we altijd in samenwerking met jou. De schetsen worden altijd digitaal verstuurd en deze passen we aan naar jullie wensen en ideeën. Totdat het kaartje naar wens is. Er gelden geen beperkte feedback rondes, wij zijn pas tevreden als jullie niet meer kunnen wachten om de kaarten te versturen!

Daarom is het fijn al voor de uitgerekende datum te starten met het ontwerp. 
Zo hebben we alle tijd om het ontwerp te perfectioneren en naar wens te maken. Een proefdruk te laten maken en bewuste keuzes te maken. Na de geboorte is het dan enkel nog een kwestie van de laatste juiste details aan te passen in het ontwerp wat klaar staat.

 

geboortekaartje klassiek chic pocketfold

Een geboortekaartje uit de collectie

De kaarten die je op de site ziet zijn de basis voor een persoonlijk en uniek geboortekaartje. Je kiest de kaart op basis van de vorm van de kaart of de stijl van het ontwerp. Daarna wordt jouw geboortekaartje door ons ontworpen.

Je bepaalt zelf hoe het setje eruit komt te zien. Mix & match de verschillende onderdelen tot jouw mooiste combinatie. Kies een gekleurde envelop, breidt het pakketje uit met een extra kaartje of versier doopsuikers met bijpassende labels en stickers.

Wanneer de kaart met bijpassende accessoires is gekozen, de kleuren zijn bepaald en de teksten zijn geschreven, zorgen wij ervoor dat alles samen komt. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee om van het geboortekaartje een unieke aankondiging te maken voor jullie kleintje.

Ben je benieuwd hoe jouw unieke combinatie er uit komt te zien? Vraag dan vandaag nog een gratis preview aan!
Wij maken een digitaal voorbeeld op van jouw ideale setje. Kies hier jouw favoriete ontwerp die wij verder uitwerken.

Ja ik wil een preview!

 

soft en modern geboortekaartje met label

Vind je tussen onze collectie niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel fan van de stijlvolle minimalistische ontwerpen? Dan maken wij graag een custom made ontwerp voor jouw kaart.

Bij een custom made opdracht beginnen we vanaf een blanco vel. Alles kan nog ingevuld worden. Hier zijn jouw wensen en ideeën de basis voor een op maat gemaakt ontwerp. Heb je een goed idee?

Daag ons uit voor een custom opdracht