Geboortekaartje met foto

geboorte staionery bold letters

geboortekaartje met foto


formaat  A6 en kleiner
papiersoort  fijne structuur
grams  320
inclusief  twine

Een cadeautje op de deurmat, dat is dit geboortekaartje. Wanneer de ontvangers deze aankondiging krijgen van jullie kleine meid kunnen ze er niet meer omheen, dat er een mooi meisje is geboren.

Lief en romantisch door de combinatie van kleuren en lettertypes. Meisjesachtig door het poederroze en zachte tinten. Of kies een andere kleur die bij jullie past.

Door de kaartjes op elkaar te stapelen en dit alles met touw of lint bij elkaar te binden creëer je een postpakketje van het geboortekaartje. De ontvangers kunnen dit langzaam uitpakken en bekijken als een ware verrassing. Eén voor één komen ze meer te weten en vertelt het kaartje het verhaal van jullie kleintje.

De geboorte stationery kun je uitbreiden met een eerste foto van jullie kleine baby. Andere papierwaren in stijl zijn sluitzegels voor de enveloppen, labels voor een doosje met lekkers voor de kraamvisite, gepersonaliseerde stickers voor doopsuikers. En om het verhaal vanaf het begin in stijl te vertellen zijn er mijlpaal kaarten bijpassend bij het geboortekaartje en wens kaartjes waarop het kraambezoek een liefste wens of boodschap achter kunnen laten voor jullie kleintje.

Baby stationery uitbreiden met: