Een geboortekaartje, de aankondiging van een nieuw leven, het leven van jullie kleintje.

Dat vinden wij een speciaal moment. Wat het mooiste kaartje verdient. Een kaartje wat jullie verhaal vertelt. Het verhaal van een nieuwe familie, die net begint of alsmaar groter groeit.

 
 

op maat gemaakt geboortekaartje

Hier gaan we aan de slag vanuit jullie idee. Wij maken een design wat jullie persoonlijke stijl en verhaal vertelt. Daarna laten we het geboortekaartje produceren door drukkers die de standaard van kwaliteit hoog hebben. Waarna wij jullie geboorte stationery met zorg, liefde en aandacht verwerken tot verzendklare brievenbus verrassingen.

kies een geboortekaartje uit onze collectie

Verfijnde ontwerpen voor een verhaal van puur geluk. De geboorte van jullie kleintje.
Ook al is het een bestaand ontwerp, wij zullen deze aanpassen en af stylen zodat het geboortekaartje aansluit bij jullie persoonlijke stijl.

Termen die onze stijl en geboortekaartjes omschrijven:
modern - minimalistisch - verfijnd - puur - subtiel - tijdloos
in combinatie met luxe papieren & materialen en de unieke details maken het een Oh! So Pretty pakketje.

 

 

Zo’n nieuw leven vieren we graag in stijl En dit gaat verder dan een geboortekaartje

Zoals de uitnodigingen voor het kraamfeest, doopsuikers in stijl, geboorteposters - alles voor een complete geboorte stationery


 

prijs overzicht geboortekaartjes


Omdat geen enkele bestelling van geboortekaartjes gelijk is, werken wij op offerte basis. Naar aanleiding van jullie wensen en budget werken we graag vrijblijvend een prijsopgave op maat voor jullie uit.

Voor een kosten indicatie werken we wel met start tarieven. Daarbij komen de kosten voor het drukwerk en andere materialen. Dit zijn de variabele kosten die gebaseerd zijn op de wensen hoe het pakketje er uit mag komen te zien.

Denk hierbij aan de druktechniek - formaat van de kaart - papier soort - de benodigde aantallen - bijkomende accessoires om het pakketje af te maken in stijl.


uniek ontwerp
geboortekaartje

Voor een heel nieuw ontwerp starten we vanuit jullie idee. Samen maken we het geboortekaartje wat jullie  verhaal vertelt. Voor een uniek en persoonlijk geboortekaartje. Wij verzorgen de pakketjes na de geboorte zodat deze verzendklaar zijn.

vanaf 275,00


op maat gemaakt geboortekaartje

Wij zorgen er voor dat een bestaand ontwerp op maat wordt gemaakt. Alle gegevens worden aangepast naar jullie wensen zodat het geboortekaartje jullie kleintje op de juiste manier verwelkomt en maken de pakketjes verzendklaar. Hier rekenen wij een ontwerp & service tarief.

vanaf 175,00


In onze shop vind je geboortekaartjes direct uit onze collectie. Doordat de ontwerpen vast staan, worden hier geen ontwerp kosten in rekening gebracht. De kaartjes en andere toevoegingen aan het pakket (enveloppen - sluitzegels - doopstuiker stickers) ontvangen jullie thuis, zodat jullie zelf de pretty pakketjes kunnen samenstellen.

50 stuks vanaf 125,00

COLLECTIE
GEBOORTEKAARTJES


baby stationery


geboortekaartje laten ontwerpen  275 euro
bestaand ontwerp aanpassen  175 euro
2 versies jongen / meisje  + 25 euro
bijkomende kaarten / onderdelen  + 25 euro
papieren proefdruk*  gratis
verzending binnen NL  gratis

* alleen mogelijk na akkoord op offerte en in de eindfase van het ontwerp proces

bijkomende accessoires


sluitzegels (100 stuks) 30,25 euro
enveloppen vanaf 0,40
adreslabels in stijl 0,75
kaart wrapping vanaf 1,00
pocketfolds vanaf 1,00
enveloppen inlay vanaf 1,50
ontwerp persoonlijke postzegel gratis

bovengenoemde prijzen, zijn prijzen per stuk tenzij anders vermeld


Alle genoemde prijzen zijn inclusief een persoonlijk en uniek ontwerp - aanpassingen - verzendklaar aanleveren van de pakketten - 21% btw
exclusief drukwerk kosten en bijkomende materialen & accessoires

planning


week 1/2

- vul het offerte formulier in of mail ons met jullie wensen
- we bespreken de wensen en naar aanleiding daarvan maken we een vrijblijvende offerte op
- na akkoord op de offerte maken wij een planning voor het ontwerp proces


week 2/4

- met jullie wensen en ideeën maken we de eerste schetsen en sturen deze per mail door
- we ontvangen de feedback en aanpassingen van jullie per mail
- controleer de digitale schetsen (alle versies) goed op juistheid van de gegevens en spelling
- we perfectioneren het ontwerp tot deze helemaal naar wens is


week 5/6

- wanneer het ontwerp is goed gekeurd, vragen wij een proefdruk aan
- jullie ontvangen na ongeveer 5 werkdagen het persoonlijke proefpakketje thuis om deze te bekijken, het papier te voelen, kleuren bekijken en de laatste check van spelling en gegevens.
- wij ontvangen eventuele laatste kleine aanpassingen van jullie, waarna jullie deze alleen nog digitaal ontvangen
- het definitieve ontwerp zetten wij in de wacht, tot de baby er is.
- jullie leveren eventueel het adressenbestand aan


Geboren!

- jullie mailen ons de juiste gegevens door (naam - datum - tijdstip - gewicht - lengte)
- wij passen de gegevens aan in het ontwerp en sturen jullie nog de laatste versie digitaal voor een check
- na akkoord sturen wij alles door naar de drukker (drukwerk tijd 1-2 dagen - let op! er geldt een langere wachttijd voor letterpers of foliedrukwerk)


delivery

- wij ontvangen het pakket van de drukker
- wij controleren het drukwerk en maken de pakketjes verzendklaar
- binnen 5 werkdagen (tenzij anders vermeld) ontvangen jullie de track & trace code van het pakket per mail zodra het pakket gepost is
- factuur wordt per mail verstuurd en het resterende bedrag wordt door jullie betaald

 

FAQ geboortekaartjes

 

+ Wat kost het om een uniek geboortekaartje te laten ontwerpen?

We werken met een start tarief van 275,00 inclusief btw. Hierbij komen de drukwerk kosten en overige materialen. Deze berekenen wij aan de hand van jullie wensen.

Drukwerk verschilt in techniek (digitaal / offset / letterpers / goudfolie) en natuurlijk het formaat en het soort papier. Daarom kunnen wij deze kosten niet op voorhand bepalen.

+ We hebben een budget voor de geboortekaartjes. Kunnen jullie daar binnen werken?

Wanneer jullie een budget in gedachten hebben, deel deze dan zeker met ons. Met dit budget kunnen wij al een inschatting maken wat mogelijk is en sneller tot een realistische offerte komen die bij jullie wensen en budget past.

+ Hoe ver van te voren moet ik contact op nemen voor een op maat gemaakt geboortekaartje?

Voor een op maat gemaakt ontwerp rekenen wij 2 maanden. Houdt er ook rekening mee dat de baby al eerder geboren kan worden. Rond de 20ste week van de zwangerschap is dus een goed moment om contact met ons op te nemen.

+ Kan ik een geboortekaartje met spoed aanvragen?

Neem voor een spoedaanvraag altijd contact met ons op. Wij zullen bekijken wat er mogelijk is in de agenda en wat de uitwerkingsmogelijkheden zijn binnen de tijd die er nog is. Houdt wel rekening met eventuele spoedkosten die in rekening kunnen worden gebracht.

+ Wat is de levertijd?

Wij streven voor een levertijd binnen 5 werkdagen. Bij ons duurt dit langer omdat we de pakketjes altijd verzendklaar afleveren en geen DIY pakket.

Hebben jullie gekozen voor letterpers of goudfolie in het ontwerp? Houdt dan rekening met een dubbele levertijd, vanwege het bewerkelijke ambachtsproces bij deze druktechnieken.

Natuurlijk zullen wij aangeven bij onze drukker dat het gaat om een geboortekaartje gaat zodat wij er met elkaar voor zorgen dat jullie de kaartjes zo snel mogelijk kunnen versturen.

+ We weten nog niet wat het wordt, is dat een probleem?

Dat is geen probleem, maar een ware verrassing! Wij maken 2 versies op. Een jongens variant en een versie voor een meisje. Allebei de ontwerpen staan dan klaar en wachten op de "uitslag".

+ Wat moet ik doen na de geboorte?

Stuur ons een mailtje met de gegevens (datum, tijdstip, lengte en gewicht). In het weekend kunnen jullie ons ook een berichtje sturen of even bellen, zodat wij de mailbox zeker checken!

Wij maken het ontwerp definitief - sturen jullie nog een digitale versie om te checken - na akkoord sturen we alles door naar de drukker.

Wanneer alle geboortekaartjes gereed zijn, brengen we jullie op de hoogte. En sturen de track & trace code van het pakket.

+ Is het mogelijk een bestaand ontwerp die we op jullie site hebben gezien aan te passen?

Ja zeker! De ontwerpen die op onze site staan kunnen we aanpassen naar jullie gegevens. De kleuren kunnen we aanpassen. Geef andere ideeën aan op het aanvraag formulier en wij kunnen bekijken wat er mogelijk is binnen het ontwerp.

+ Waarom betaal ik ook een start tarief wanneer ik kies voor een bestaand ontwerp?

Het start tarief rekenen wij voor de aanpassingen aan het ontwerp. Wij gaan zorgvuldig te werk om het geboortekaartje te personaliseren zodat deze aansluit bij jullie wensen en voorkeuren.

Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat de pakketjes verzendklaar worden aangeleverd. Zodat er in de kraamtijd alle tijd is om te genieten van elkaar! En je niet in de weer bent met touwtjes, knoopjes en strikjes van de kaarten.

+ Ik heb een leuk voorbeeld gezien op internet, kunnen jullie dit maken?

Wij maken geen ontwerpen na van andere ontwerpers. Heb je leuke voorbeelden gezien of een heel Pinterest bord gevuld met allerlei ideeën? Deel deze dan vooral met ons en benoem wat je zo leuk vindt aan de voorbeelden. Dit geeft ons wel heel veel inspiratie voor een uniek ontwerp.

+ Kan ik een papieren proef ontvangen?

Een persoonlijke proefdruk ontvang je na akkoord op de offerte en wanneer we de schetsen (deze ontvangen jullie telkens digitaal) al grotendeels hebben uitgewerkt. Wil je op voorhand een sample ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we welke kaartjes uit ons archief aansluiten bij jullie wensen.

+ Kan ik de open bestanden ontvangen? En de lettertypes?

Om onze ontwerpen zo goed mogelijk te beschermen geven wij niet de open werk bestanden. En ook geen lettertypes.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar hello@ohsoprettyparty.com