Geboortekaartjes met een unieke vorm

Geboortekaartjes met een unieke vorm - OSPP Oh So Pretty Party

Een unieke vorm voor een bijzonder geboortekaartje

Het is je misschien al opgevallen. Bijna alle ontwerpen van onze geboortekaartjes zie je terug op de verschillende vormen kaarten. Zodat jij zelf kunt kiezen, hoe jij jouw kaartje uniek maakt.

Kies je voor één van de minimalistische ontwerpen op een unieke vorm voor een bijzonder geboortekaartje? Of ga je voor een traditionele kaart met een luxe afwerking als stijlvolle aankondiging van jullie kleintje.

Geboortekaartjes om te bewaren

Over de vormen van de geboortekaartjes hebben we goed nagedacht. We willen namelijk dat je er nog langer naar kunt blijven kijken. Zo zijn er kaarten die je mooi neer kunt zetten. Of kaarten die je op kunt hangen. Welke kies jij?

Kaartjes die je neer kunt zetten

In de strakke kaartenhouders van Inkylines geef je het geboortekaartje een mooi plekje in huis. De enkele kaarten, zoals het boogkaartje, blijven mooi staan in zo’n kaartenhouder. De houders zijn gemaakt van hout en zijn er in verschillende maten. Waarbij er plek is voor meerdere kaartjes. Zodat je ook het geboortekaartje en een lieve foto van je kindje er naast kunt zetten.

Tip:
Verstuur de houder samen met het geboortekaartje als verrassing naar de pas geworden opa en oma. Of de trotse peter en meter. Zo kunnen zij nog even naar het kaartje blijven staren.

De houders passen in een brievenbusdoosje. En zijn te bestellen bij het geboortekaartje. Tijdens de laatste stap van jouw bestelling kies je de juiste houder bij de accessoires.

 

Traditioneel geboortekaartje of  een bijzondere vorm?

Alle dubbele kaarten blijven van zichzelf al mooi staan. En kunnen door de trotse opa’s en oma’s worden tentoongesteld. Ben je op zoek naar een minder traditionele vorm? Dan is de tipi-kaart jouw match! De kaart hebben we zo ontworpen dat deze makkelijk kan blijven staan en, niet geheel onbelangrijk, in een envelop past.
Aan de binnenkant van de kaart geven we een kleur die bij de envelop past zodat het setje bij elkaar past.

Heb je iets meer tekst of een foto wat je graag op het geboortekaartje deelt? Het zigzag kaartje geeft je deze ruimte! Door de vlakken (6 stuks) is er genoeg plek om een eerste babyfoto toe te voegen. Of een gedichtje om jullie kleintje te verwelkomen. En ook deze kaart is een echt “showmodel“. Het kaartje kan door de zigzag vorm makkelijk blijven staan.

 

 

Kaartjes om op te hangen

Het naamlabel kaartje bestaat uit het geboortekaartje en een naamlabel. Deze worden met een touwtje bij elkaar gebonden. Door het touwtje is de kaart ook makkelijk op te hangen op de koelkast, een prikbord of ander plekje in huis. Bij het samenstellen van je persoonlijke geboortekaartje kan je uit verschillende kleuren touw kiezen. Hier kies je natuurlijk een kleurtje touw dat mooi bij jouw naamlabel kaartje past.

 

Hoe kies je de juiste vorm van je geboortekaartje?

De zoektocht naar het perfecte geboortekaartje kun je vereenvoudigen door de selectie te verfijnen. Je kunt snel zoeken op een stijl die bij jullie past of juist op een vorm die jullie het meest aanspreekt.

Wil je een bijzondere vorm? Is het belangrijk dat het kaartje kan blijven staan? Of ga je uit van wat je op het kaartje wilt plaatsen? Misschien wil je een langere tekst toe voegen, een mooi geboortegedichtje, een levensles of een boodschap voor je kleintje. In dit geval kies je voor een kaart met meerdere vlakken, zoals een dubbele kaart of de zigzag kaart. Of je kunt een extra kaartje toevoegen bij een enkele kaart.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! Omdat de geboortekaartjes altijd op maat worden gemaakt, zullen wij ervoor zorgen dat de naam en alle andere tekst mooi uitkomt op de gekozen vorm.

Welk geboortekaartje kies jij?

Kies jouw unieke geboortekaartje