wij ontwerpen papierwaren in stijl

voor de speciale momenten zoals jullie huwelijk of de geboorte van jullie kleintje


 
 

Oh so pretty party

Een design studio die zich richt op verfijnde en stijlvolle papierwaren. Trouwkaarten en geboortekaartjes met een subtiel gevoel voor design, gedrukt op luxe papier en afgewerkt met unieke details.

ontwerpen op maat

Wij streven er naar om jullie verhaal, persoonlijkheid en stijl te vertalen in de papierwaren. Met de juiste combinatie van typografie - grafische elementen - kleuren - papier - materialen.

persoonlijke stationery

Wij houden er van wanneer alle details samenkomen. Alles tot in de puntjes verzorgd waarbij de papierwaren de subtiele hints zijn naar een jullie eigen stijl.

 

trouwkaarten

De trouwkaarten laten ontwerpen geheel in stijl van de bruiloft die je kunt uitbreiden tot een complete wedding stationery. Of kies passend ontwerp uit de collectie.


 

the party starts with your invite

make a first impression with
your wedding stationery
 


Geboortekaartjes

Het geboortekaartje uitgebreid met bijpassende uitnodigingen voor het kraamfeest, doopsuikers en andere papierwaren als een complete geboorte stationery.


 
 

paper party goods

Naast maat werk leveren wij ook party producten van uit onze eigen collectie. Met veel wit, zwart, fijne patronen en mooie letters. Alles om het feest compleet te maken.