Oh So Pretty Party is een creatieve designstudio voor de mooie momenten in het leven

Wij vinden dat zo’n mooi moment een stijlvolle aankondiging verdiend in de vorm van een kaart. En misschien nog wel belangrijker, dat de kaart een aandenken is en blijft aan dit moment.

Een mooi moment mag worden gevierd. Samen met jou maken wij voor dit speciale moment de aankondiging in stijl. Een kaart om de geboorte van jullie kleintje te vieren of een uitnodiging voor het feest der liefde!

Alle kaarten worden op maat gemaakt. Ook die je kiest vanuit de collectie. Op deze manier maken we een ontwerp wat bij jullie past, zodat jij een kaart kan versturen die jouw verhaal vertelt.

 

Ontdek de collectie

Hoe maak je kaarten zo mooi, dat je ze wilt bewaren?

Onze tip, maak het persoonlijk, laat de kaart jouw verhaal vertellen. Geef een mooie boodschap mee aan jouw kleintje, een wijze levensles of voeg een eerste babyfoto toe. Vertel de gasten van jullie bruiloft waarom je juist met hen die grote dag wilt beleven. En waarom zij niet mogen ontbreken. Bereidt hen voor op een feest vol liefde!

Wij geven vorm aan jouw verhaal met onze kaarten

Jouw verhaal vertalen wij naar een visueel typografisch ontwerp in onze minimalistische stijl. Verfijnd en alles zeggend. Laat ons je adviseren en inspireren met onze voorstellen om de kaartenset helemaal eigen te maken.

Kaarten zien wij als papieren souvenirs

Net als een foto, kan de uitnodiging van het trouwfeest je weer terug nemen naar die dag of doet het geboortekaartje je denken aan hoe klein dat hummeltje wel niet was!

Zo maken wij een bijzondere kaart
voor een speciaal moment

  • + Stijlvolle en tijdloze designs
  • + Ontwerpen op maat gemaakt voor een uniek resultaat
  • + Altijd persoonlijk contact met de ontwerpers Judith & Heleen
  • + Geen beperkt aantal aanpassingsrondes
  • + Gedrukt op fijne papiersoorten en indrukwekkende vormen
  • + Met oog voor detail in de afwerking
geboortekaartje minimal en verfijnd tipi zand kleuren

De zoektocht naar het perfecte kaartje

Je zoektocht begint online, waar je veel inspiratie en ideeën opdoet. En erachter komt dat er zoveel is! Hoe kies je tussen al dat moois de kaart die bij jullie past?

Mix & match met ons sample pakket

Met dit pakket kun je op het gemak de mogelijkheden ontdekken. Welke kleuren je terug wilt laten komen, hoe je het pakketje kunt afstylen en wat er écht op moet staan voor een persoonlijke touch. Zie je het complete plaatje nog niet helemaal voor je?

Daar helpen wij!

Wij maken al deze ideeën visueel. Laten verschillende opties zien waar je zelf misschien niet eens aan had gedacht. Wij kijken met een oog voor detail naar het ontwerp. Zijn we consequent in de tekst opbouw, is een punt of een komma mooier? Voegen we nog wat toe? Of laten we nog wat weg? Juist in onze minimalistische stijl zijn deze kleine details van groot belang!

sample bestellen

geboortekaartjes laten ontwerpen

Vind jouw unieke kaart

Welke stijl past bij jou?

Selecteer eenvoudig en snel de stijl die bij jou past. Ga je voor een strak en modern ontwerp? Of een chic klassiek kaartje? In alle gevallen maken wij het ontwerp voor jou op maat. We ontwerpen de kaart met jouw persoonlijke tekst en in de gewenste kleur.

Of selecteer een unieke vorm

De vorm van de kaart kan een minimalistisch ontwerp bijzonder maken. Of een functionaliteit bieden. Wil je dat het kaartje kan blijven staan? Dan is een tipi of zigzag kaart een goede keuze. Wanneer je wat meer tekst op de kaart wilt vermelden, heb je misschien wat meer ruimte nodig. Kies dan voor een kaart met meerdere vlakken, zoals een dubbele kaart.

Kleine ontwerpstudio
voor persoonlijk contact

Bij ons wordt je altijd persoonlijk geholpen en ben je geen bestelling die wordt afgedrukt. Omdat wij met z’n tweeën werken in onze studio heb je altijd contact met de ontwerpers van jouw geboortekaartje of trouwkaart.

Ambachtelijk drukwerk

Wij werken samen met een drukkerij die alle technieken in huis heeft. Het is een echt familiebedrijf waar de ambachtelijke technieken worden doorgegeven op de nieuwe generaties en met de nieuwe technologiën worden gecombineerd. Met al deze technieken en ervaring is er heel veel maatwerk mogelijk.

Wil je jouw ideeën en de mogelijkheden bespreken?

neem contact met ons op

Wij staan voor je klaar wanneer het gaat om papierwaren. Vormgeven aan de bijzondere momenten in het leven is iets wat wij graag doen. Om zo deze momenten te vieren, te herleven en te koesteren.

Ben je benieuwd of jouw wensen ook gerealiseerd kunnen worden? Vaak is dit het geval! Wij maken jouw ontwerp op maat. Je hoeft zelf niet te stuntelen met de online ontwerptools. Die vaak niet zo makkelijk werken als het lijkt. Of die je in jouw ideeën beperken. Wij houden tijdens het ontwerpproces rekening met jouw wensen en of dit technisch gezien ook mogelijk is in het drukwerk.

Of je nu een kaart kiest uit de collectie of ons uitdaagt voor een heel custom made ontwerp, in beide gevallen worden de ontwerpen met veel liefde en aandacht op maat gemaakt.

ontdek de collectie daag ons uit!

Nieuwsgierig geworden?

Heb je een ontwerp gezien wat je aanspreekt? Dan is het mogelijk om een preview aan te vragen. Je ontvangt dan een digitaal voorproefje. Ben je benieuwd naar het papier, de kleuren en de mogelijkheden? Bestel dan een sample. Met beide opties zit je nog nergens aan vast, maar heb je al wel een idee hoe de kaart er uit kan komen te zien.

preview aanvragen sample bestellen