Verfijnde geboortekaartjes en trouwkaarten

Verfijnde geboortekaartjes en trouwkaarten - OSPP Oh So Pretty Party

De ontwerpen van onze geboortekaartjes en trouwkaarten kenmerken zich door de minimalistische stijl. Verfijnd design voor een stijlvolle aankondiging. In de designs draait het om de juiste balans. Waar laat je wat weg en wat geeft net dat extraatje aan de kaart? Dit is onze constante zoektocht, want iedere kaart wordt op maat gemaakt.

 

Jouw kaart op maat laten maken

Iedere kaart is anders. Ten eerste omdat jouw persoonlijke informatie op de kaart komt. De naam van jullie kindje telt misschien wel meer letters dan de naam op het voorbeeld kaartje. Of die “G” is zo mooi op dat kaartje, maar is een andere letter net zo aansprekend? Naar ieder ontwerp kijken wij weer met een fris oog én een oog voor detail.

Met jullie informatie, toegezonden teksten en wensen gaan wij aan de slag met het persoonlijke ontwerp. Tijdens de ontwerpfase plaatsen wij alle informatie als puzzelstukjes op de gekozen kaart. We schuiven, passen en meten hoe we jullie verhaal het mooiste op de kaart krijgen. Altijd met het originele gevoel van verfijning en stijl als uitgangspunt.

Creëer een totale baby set

Naast de geboortekaarten hebben verschillende extra onderdelen ontworpen in dezelfde lijn. Zodat alles mooi bij elkaar past. Laat de enveloppen alvast adresseren. Wij drukken de adressen op de enveloppen, in dezelfde stijl als de kaarten. Zorg voor een feestje op de deurmat en verzegel je envelop met een bijpassende sluitzegel.

Wil je het kraambezoek iets anders geven dan beschuit met muisjes? Vul dan een doosje of zakje met iets lekkers en maak hier eenvoudig een persoonlijk cadeautje van met de doopsuiker stickers.

Je kunt meerdere kaarten versturen, een extra kaartje met jullie wensen rondom het kraambezoek of misschien wel een kraamfeest. Een foto van jullie kleine wonder of verzamel wensen van familie en vrienden met de wenskaartjes. Al deze extra kaarten maken we in stijl van het geboortekaartje voor een stijlvol plaatje.

 

 

Jouw complete wedding stationery

Ook de trouwkaarten zijn helemaal uit te bouwen. Het feest begint met de uitnodiging zeggen wij altijd. Dit is de eerste indruk die je kunt geven aan de gasten van jullie grote dag. Wil je de feestvreugde opbouwen? Verstuur dan meerdere mailings. Zo kun je starten met een save the date kaart. Hiermee kondig je jullie huwelijk aan.

Vervolgens stuur je zo’n 6-8 weken voor de bruiloft de officiële uitnodiging. Deze kun je uitbreiden met een tijdlijn kaart of een kaartje met extra informatie van de ceremoniemeester(s). Het handige van zo’n tijdlijn kaart is dat we deze in meerdere varianten op kunnen maken. Zo kun je een tijdlijn maken van voor de daggasten en de avondgasten. Alle genodigden ontvangen dan een heel feestelijk pakketje en weten wanneer zij verwacht worden op jullie grote dag.

Wil je deze speciale dag ook in stijl afsluiten? Dan zijn er ook bedankkaartjes of labels. Hiermee geef je gemakkelijk een persoonlijke touch aan de bedankjes die je aan de gasten geeft als aandenken.

Al deze extra kaarten worden op maat gemaakt, wij creëren jullie persoonlijke trouwhuisstijl. De gasten weten door al een klein beetje wat ze kunnen verwachten. Niet alleen door de informatie die gedeeld wordt op de kaarten, maar ook de kleuren en totale de sfeer van de kaarten. Zij kunnen zich verheugen op jullie special day!

 

De finishing touch voor jouw unieke kaart

Luxe papiersoorten
Naast het ontwerp spelen andere factoren ook een rol bij de uitstraling van je geboortekaartje of trouwkaart. Wanneer je de kaart vasthoudt voel je het papier. Wij selecteerden verschillende papiersoorten, maar allemaal geven ze dat luxe gevoel wanneer je het in handen hebt. Zacht, maar stevig mat papier. Papier met een natuurlijk gevoel, waar de vezels nog zichtbaar zijn. Of papier met een fijne structuur.

Ambachtelijke druktechnieken
Wil je de kaart nog meer laten stralen? Dan kun je kiezen voor een luxe afwerking. Dit zijn de ambachtelijke druktechnieken die kunnen worden toegepast op jouw kaart. Zoals foliedruk, waarbij de belangrijkste details in een shiny, sprankelende folie op de kaart worden aangebracht. Of je kunt de naam, of eerste letter van jullie kleintje omhoog laten komen, door middel van een preeg.

 

Wil je een voorproefje ontvangen in je mailbox?
Vraag dan een preview aan. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een digitaal voorbeeld.

Van het geboortekaartje met de naam van jouw kindje.
Of een trouwkaart met jullie namen als bruidspaar.

Vraag een gratis preview aan